DUVAR BOYASI

Bir evde ilk dikkat çeken şey kuşkusuz duvarlar ve duvarların rengidir. Duvarların rengi zamanla solabilir, kirlenebilir ya da kararabilir. Bu yüzden duvarları her 3 yılda bir boyatmak gerekir. Yeni ev alanlar ya da duvar rengini yeniletmek isteyenler 2016 ev boya renkleri arasından kolaylıkla istediğini bulabilir.

RENKLER

2016 ev boya renkleri arasından deyim yerinde ise en çok tutulan duvar boyası renkleri şampanya rengi, kırık beyaz, ıhlamur rengi, fildişi, sahra beji, istanbul beji, kum beji, kese kağıdı rengi, lületaşı rengi, yeni fildişi, belce beji, istiridye rengi, keten beji, mum ışığı rengi, vanilya çiçeği rengi.

RENK SEÇİMİ

Çocuklarınız varsa salonun, mutfağın olmasa bile en azından onların odasında canlı duvar boyası renkleri tercih etmelisiniz. Eviniz çok güneş alıyorsa güneş alan odanın duvarlarını daha koyu renklerden tercih edebilirsin. Eviniz fazla ışık almıyorsa da açık renkli duvar boyaları tercih etmelisiniz.

2016 ev boya renkleri arasında çizilmeyen duvar boyaları ve silinebilen duvar boyaları da olduğunu unutmayın. Tercih sizin.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler