2003 yılından bu zamana kadar hizmet veren Defacto kısa süre içinde sektörünün 2. Büyük markası haline gelmeyi başardı. Her sezon yeni ve göz dolduran tasarımlarla patlama yapan Defacto, bu sezon da çok güzel ve şık elbise modelleri tasarlamış. Modacı ve trendsetterlarla işbirlikleri yaparak kadın koleksiyonlarına farklı bir bakış açısı kazandıran Defacto, modayı lüks olmaktan çıkarıp ulaşılabilir kadın modası haline getirmiştir.

Yeni sezonda Buse Terim’in de sihirli dokunuşlarıyla ayrı bir hava yarattığı Defacto 2016 elbise modelleri vitrinlerde yerini aldı. Hem şık hem spor görünümlü 2016 Defacto elbise modelleri her yaşa hitap etmekle birlikte, bütçenizi de zorlamamakta. Zarif görünümün eşliğinde rahat hissettirmeyi amaçlayan modeller, şıklığından da taviz vermemekte kararlı.

Sade görünümü zenginleştiren ve mix&match oyunlarla stilinde farklılık yaratan, aynı zamanda da bohem havası estiren ürünlerle trend ve şık seçenekler sunuyor. 2016 Defacto elbise modelleri müşteriye sunularak bu sezon da yürekleri hoplatıp fark yaratmayı başardı.

Bu sezon da Defacto elbiseleri ile hayat çok rahat ve ferah geçecek…


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler