20116 yılında başak burçlarını pozitif enerji, bolluk ve bereket karşılıyor. Başak burcu iseniz, bu yıl hedefleriniz daha da ön plana çıkacak. Hayalini kurduğunuz ve gerçekleşmesini beklediğiniz olayların dilediğiniz yönde gerçekleşeceği bir yıldasınız. Yaşanacak olası gelişmeler motivasyonunuzu arttıracak ve tüm yılı enerjik geçireceksiniz.

Alacağınız kararlarda biraz düşünmeniz sizin açınızdan ideal olacaktır. Bu yıl acele kararlar almaktan kaçının. Üzerinde düşünmeniz gereken işlere adım atmanız gerektiğinde dikkatli davranmalı ve analizci bir yol izlemelisiniz. Bu yıl iş hayatınızda da verimliliğinizin artacağı yaratıcılığınızın ön planda olacağı bir yıl olacak. 2016 yılı iş, aşk ve diğer konularda hareketli heyecanlı ve güzel gelişmelerin yılı olacak.

Başak Burcu Aşk Hayatı

Sevgili başak burcu, aşk hayatınızda güzel gelişmelerin yaşanacağı bir yılın içerisindesiniz. Bu yıl aşk hayatınız canlanacak. Hayatınızda biri yok ise; bu yıl olma ihtimali oldukça yüksek. Aşk enerjinizin yüksek olması ve heyecanınızın yüksek olması size yanlış adımlar attırmaması için temkinli davranmalısınız. Düşlediğiniz aşka bu yıl sahip olabilirsiniz. Eğer bir birliktelik çerisindeyseniz, birlikte olduğunuz kişi ile iletişiminizin güçlenmesi söz konusu olabilir. Eski bir birliktelik yaşadığınız kişi ile karşı karşıya gelebilirsiniz.

Başak Burcu İş Hayatı

2016 yılında bereket kapınızda. Maddi anlamda sıkıntıları geride bırakacağınız maddi bolluk içerisinde bulunacağınız 2016 yılını bu şekilde geçirebilmek için harcamalarınıza dikkat etmelisiniz.

Başak Burcu Sağlık

2016 yılında başak burcu, sağlık konusunda ciddi sıkıntılar yaşamayacak. Ufak tefek aldığınız tedbirler ile yılsonuna kadar sağlığınızı zinde tutabilir enerjinizi koruyabilirsiniz.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler