RENKLERİN UYUMU

Banyolarda belki çok zaman geçirmeyiz ama evimizi tamamlayan ve farklı bir görüntü sunması ile en çok dikkat çeken yerlerden biridir evlerde. Banyolarda kullanılan renkler, desenler ve malzemeler bir bütün olması belki de en şık köşesini oluşturacaktır. Banyolarda kullanılan fayanslar oldukça önemlidir. Hem kullanım açısından hem de temizliği açısından bayanların en çok dikkat ettiği konulardan biridir. Her yıl farklı renk ve desenlerde çıkarılan fayanslar arasında 2016 banyo fayans modelleri en son yıllarda en kaliteli ve en dikkat çekici modeller arasındadır.

2016 banyo fayans modelleri arasında tek renk olarak kullanabileceğiniz beyaz, mavi, siyah, gri gibi tonlar bulunurken iki renkli olarak kullanılan fayanslar arasından da beyaz-kırmızı, siyah- beyaz, beyaz-gri, beyaz-mavi gibi kombinler kullanabilirsiniz.

2016 banyo fayans modelleri arasında en farklı olan modeller ise içerisinde desen olan fayans modelleridir. Bunlar kelebek modeli, çiçek modeli, hayvan figürleri, mozaik tarzı farklı renklerin bir arada kullanılması gibi birçok seçenek bulunmaktadır.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler