• Genel 2016 Aslan Burcu yorumları

Aslan Burçları 2016’da kendilerini sorumluluklara hazır hissedecekler. Çocuk, aşk, evlilik gibi konularda yaratıcılıkları artacak. Bu alanlarda Aslan Burçlarını önemli gelişmeler bekliyor. 2016 önemli kararların yılı olacak. 2016 seyahatlerin de sık sık yapıldığı bir yıl. Aslanlar sorumlukları kendi yöntemleri ile değil akışına bırakarak karşılamalılar. Duygusallıklarını da bu yıl başarılı bir şekilde kontrol edecekler.

  • 2016 Aslan Burcu yorumları açısından kariyer durumu

2016 maddi açından Aslan Burçlarının şanslı olduğu bir yıl. Mal mülk sahibi olmak açısından karşılarına fırsatlar çıkacak. Harcamaların ise bu yıl sadeleştirilmesine dikkat edilmeli. Borç altına girmek açısından da bu yıl Aslan Burçlarının şanslı yılı çünkü bu konuyla ilgili güzel gelişmeler yaşanacak.

  • 2016 Aslan Burcu yorumları açısından aşk

Satürn’ün Aslan Burçları üzerindeki etkisiyle daha ciddi ilişkilere yönelecekler. Aşk sorumluluğunun artması ise Aslan Burçlarını biraz yorabilir. 17 Nisan ile 27 Mayıs arasında Mars aşk evinde gerileme yapıyor. Bu tarihlerde ilişkilerinizde sorunlar yaşayabilir Aslan Burçları. 24 Ağustos ise özellikle dikkatli olunması gereken bir tarih.


editor

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler