Normal beden gelinlikleri bulabilmek kolayken büyük beden gelinlikleri bulmak oldukça zordur. Hafif kilolu bayanlar için önceki yıllarda büyük beden gelinlik bulmak oldukça zor olmaktaydı. Ama modacılar 2012 ve 2013 model gelinlikleri yılın ilk başlarında tasarlamaya başladılar ve bu gelinlikler piyasaya sürülmeye başlandı.

-Eğer hafif kilolu bir bayansanız ve yakın bir zamanda evlenecekseniz, kilolarınızdan kurtulmak için o vakit yeterli değil yada fazla kilolardan memnun iseniz gelinlik bulmakta biraz zorluk çekme şansınız olabilir. Bu yüzden size en uygun gelinlik modellerini vücudunuza tam olacak şekilde moda olan gelinlikleri sizlerle paylaşıyoruz.

Hafif kilolu da olsa bayanların üstünde oldukça şık duran ve adeta gelinlik üzerinizdeyken kilolarınızı yok eden nacizane tasarımları 2012 model gelinlikler ünlü gelinlik firmalarının vitrinlerini süslemeye başladılar bile. Bu sene bayanların zorluk çekmemesi için her tarz tasarıma uygun hoş görünüşlü gelinlikler yapıldı ve 2012 yılının ilk ayında raflarda yerlerini almaya başlayarak siz bayanların çekeceği zorlukların önüne geçti.

Parça model gelinlikleri tercih etmeniz de fazla kilolarınızı göstermeyecek bir şekilde üstünüzde çok şık durabilir. Bunun yanında V model gelinliklerde hafif kiloları kapatmada önemli yere sahiptirler.


admin

0 Yorumları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

appnexus



Facebook Paylaş

Etiketler